CLASSIC GP Camping Assen

16 t/m 19 september 2022
Kom tijdens CLASSIC GP overnachten op onze camping in Assen. Het wordt de gezelligste camping in de omgeving van TT Circuit. De camping biedt voor ieder wat wils, van basis en premium staanplaatsen tot ingerichte tenten. De camping ligt op 900m van het circuit. Dus slapen in de buurt van het spektakel, wat wil je nog meer! Het wordt een ware belevenis, van foodtrucks tot een goed stuk muziek. Lekker nagenieten na het event onder het genot van lekker eten en drinken. Tevens zijn alle sanitaire voorzieningen aanwezig op de camping en worden 24/7 schoongemaakt. Camping open vrijdag 12.00 uur. Check-out maandag max. 14.00 uur.

Locatie camping: Witterbroek 1, Assen

Kies de plek of beleving die bij je past:

 • Classic GP Camping Basic - Orange Area

  CLASSIC GP Camping Assen
  (geen stroom) De camping ligt op 900m van het circuit. Incl. faciliteiten. *Excl. accommodatie, €10,00 per persoon per nacht en toeristenbelasting.
  25,00 Staanplaats per nacht*
 • Classic GP Camping Premium - Green Area

  CLASSIC GP Camping Assen
  (met stroom) De camping ligt op 900m van het circuit. Incl. faciliteiten. *Excl. accommodatie, €15,00 per persoon per nacht en toeristenbelasting.
  35,00 Staanplaats per nacht*
 • Classic Village (ingerichte tent) - Yellow Area

  CLASSIC GP Camping Assen
  2-4 persoons tent, compleet ingericht. Incl. ontbijt. (geen stroom) (incl. bedden, slaapzak en kussen, klapstoelen + tafel / accu nachtlamp) * €149,- per tent voor max. 2 personen. €199,- per tent voor 3-4 personen.
  149,00 Vanaf prijs*