TT Circuit Glamping

(Alle arrangementen zijn incl. ontbijt)
Donderdag 27 juni t/m maandag 1 juli 2024

Kom tijdens de legendarische TT overnachten op onze TT Circuit Glamping. Het wordt de gezelligste camping in de omgeving van Assen. De camping biedt voor ieder wat wils, van basic pop-up tent tot luxe 2-persoon tent met houten vloer. De camping ligt op een unieke locatie, Juniortrack op nog geen 100 meter van het circuit. Dus slapen in de buurt van het spektakel, wat wil je nog meer!!

grollo imptressieHet wordt een ware belevenis van foodtrucks, een bruincafe, een barbier, hottubs tot een goed stuk muziek.

Lekker nagenieten na en tijdens de TT onder het genot van lekker eten en drinken. Tevens zijn alle sanitaire voorzieningen aanwezig op de camping en worden 24/7 schoongemaakt. Bewaakte (motor)parkeerplaats naast de camping. Camping open vanaf donderdag 14.00 uur. Check-out maandag max. 14.00 uur. Elke avond entertainment op de camping. Elke bezoeker krijgt bij aankomst een attentie. Lees hier de Camping regels.

Locatie camping: Juniortrack TT Circuit Assen
sfeerKies de plek of beleving die bij je past: 

 • TT Circuit Glamping Basic 1 of 2 pers. tent

  TT Circuit Glamping
  1 of 2 persoons tent. Incl. luchtbedden en ontbijt. Geen stroom, er is een centraal telefoon oplaadpunt. Klik op 'Details' voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor de 1 of 2-persoons tent voor 3 of 4 nachten.
  305,00 1 pers. 3 nachten
 • TT Circuit Glamping Mandeveen 2 pers. tent

  TT Circuit Glamping
  2-persoons tent. Incl. luchtbedden, slaapzakken, kussens en ontbijt. Stahoogte ± 2 meter. Met stroom. Klik op 'Details' voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.
  375,00 2 pers. 3 nachten
 • TT Circuit Glamping Stekkenwal 2 pers. luxe tent

  TT Circuit Glamping
  2-persoons luxe tent. Incl. 2 vaste bedden met dekbedden, kussens, beddengoed, houtenvloer en ontbijt. Met stroom. Klik op 'Details' voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.
  735,00 2 pers. 3 nachten
 • TT Circuit Glamping Ossebroeken 4 pers. luxe tent

  TT Circuit Glamping
  4-persoons luxe tent. Incl. 4 vaste bedden met dekbedden, kussens, beddengoed, biertafelset, nachtlamp en ontbijt. Met stroom. Klik op 'Details' voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.
  895,00 4 pers. 3 nachten

Volg ons op Instagram