Tenten verhuur

Wij hebben tenten voor stijlvol kamperen tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften of andere events. Of huur bij ons een luxe stretchtent voor uw bruiloft of feest, ook kunnen wij de aankleding / meubels / horeca verzorgen.
Ideaal voor stijlvol kamperen tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften of andere events! Zoek jij een eenvoudige maar stijlvolle tent? De Belltent heeft een prachtige vorm, veel ruimte en een relaxte sfeer. Ideaal voor stijlvol kamperen in de buitenlucht. Met de juist meubels en accessoires creëer je het echte glamping gevoel. De stijlvolle tent geeft jouw bedrijfsevent of bruiloft een relaxte unieke sfeer. De tent heeft een ruime stahoogte en voelt daardoor ruimtelijk aan.

MEER INFO OP EVENTTENTVERHUUR.NL
Huur bij ons een luxe stretchtent! Onze tenten zijn te koppelen en kunnen dus in elke afmeting worden geplaatst. De stretchtenten zijn brandvertragend en waterdicht. Wordt de tent op een verharde ondergrond geplaatst? Dan kunnen wij voor een meerprijs ballastblokken meeleveren. Wij kunnen compleet voor uw bruiloft of feest de aankleding / meubels / horeca verzorgen vraag naar de mogelijkheden!

MEER INFO OP EVENTTENTVERHUUR.NL

Volg ons op Instagram